Lynstegt svinekød med blomkålsris
Lynstegt svinekød med blomkålsris der både smager dejligt, og ser lækkert ud.
Næringsindhold
- Energi pr. person:479 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:44 %
- Kulhydrat:28 %
2 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 1 bundt broccoli
- 2 fed hvidløg
- 1 stort rødløg
- 300 g svinekød i strimler
- Lidt olie
- 2 tsk. ingefær
- 3 spsk. hoisinsauce
- Lidt lime
- Ris:
- ½-1 blomkål
- 1 spsk. ristet sesam
Sådan gør du
- Skær broccolien i mundrette stykker, og husk, at stokken også kan spises. Skræl den, og skær den i stave. Snit hvidløgene i tynde skiver.
- Skær rødløget i grove både. Steg kødet i lidt olie i en brandvarm wok, steg i 2-3 minutter til kødet er gyldent og gennemstegt. Tag det af varmen, og kom lidt ny olie i wokken.
- Steg broccolien ved superhøj varme i 1-2 minutter.
- Kom løg og hvidløg ved, og steg i yderligere 1 minut. Kom kødet tilbage, og tilsæt revet ingefær, hoisin og lidt lime. Smag til.
- Riv imens blomkålen groft.
- Hæld kogende vand over, og dryp dem af. Anrét blomkålsris toppet med lynstegt svin og grønt. Top med lidt ristet sesam.