Nem wokmad, frikadeller med æble & timian og lækker fishpie: Her er ugens madplan til dig
Denne uges madplan byder på super lækker mad til dig og din familie - vi byder både på wokmad, frikadeller, fishpie, og skøn pasta...
Mandag er som altid meatless: Her skal vi have Tagliatelle med svampe, selleri & rucola
Tirsdag står der Lækker wokmad med rejer på menuen.
Onsdag er det fiskedag: Fishpie med kartoffelmoslåg
Torsdag skal vi have frikadeller med æble & timian
Fredag laver vi pasta a la Lady & Vagabonden
Og har du lyst til at bage en kage i løbet af ugen eller i weekenden, får du opskriften på californiske lemonbars (sprøde citronsnitter) her.
For at lave alle retterne i denne uges madplan skal du købe disse ting...
Indkøbsliste til uge 35:
Kød & fisk:
75 g chorizo
200 g store rejer
500 g laks uden skind
100 g tigerrejer
150 g røget laks eller hellefisk
400-500 g hakket magert kalve- og skinkesmåkød
500 g hakket kalvekød
Frugt & grønt:
Rucola
2 løg
1 æble
2 ubehandlede/økologiske citroner
Hvidløg
2 selleriknolde
250-300 g blandede svampe
1 courgette
300 g grønne asparges
1 bakke sugarsnaps, ca. 150 g
1 kg kartofler
3 store gulerødder
Friske krydderurter:
koriander
dild
basilikum
Kolonial:
300 g fuldkornstagliatelle
300 g fuldkornsnudler
350 g fuldkornsspaghetti
½ dl bulgur
Mejeri:
50 g smør
¼ l piskefløde
2 æg
Græsk yoghurt (lille bæger)
35 g reven parmesan
Diverse:
Trøffelolie
Mayonnaise
Æbleeddike
4-5 dl tomatsugo
Vil du også bage denne uges kage - californiske lemonbars, skal du bruge:
125 g smør
Flormelis
Hvedemel
Sukker
Bagepulver
2 æg
1 usprøjtet citron Citronsaft