Mager kyllingesalat med urter og ristet rugbrød
Perfekt til en let aftensmad eller som et magert indspark til frokostbordet. Smager også godt med et stykke ristet parmaskinke på.
Næringsindhold
- Energi pr. person:377 Kcal
2
Ingredienser
- 1 rødløg, hakket
- 75 g champignon, skåret i skiver
- 1 spsk olie
- 150 g kyllingebryst
- 1 spsk sukker
- 2 spsk soja
- salt
- peber
- 1 bundt dild
- 1 bundt purløg
- 1/4 l græsk yoghurt
- 1 spsk karry
- 2 skiver groft rugbrød
- 2 cherrytomater
- dild til pynt.
Sådan laver du kyllingesalat:
- Svits løg og champignon på en pande.
- Skær kyllingen i lidt tilfældige tern og lad det simre med på panden til det er gennemstegt. Tilsæt sukker og soja og smag til med salt og peber.
- Lad blandingen køle af, mens du laver dressingen og rister rugbrødet.
- Hak urterne fint og bland dem med yoghurt og karry. Smag blandingen til med salt og peber.
- Rist rugbrødet og læg kyllingesalaten på. Skær tomaterne i kvarte og læg dem på maden med lidt hakket dild.
- Prøv også orientalsk kylling