Majspandekager med grillet kylling, guacamole og bagte peberfrugter

Majspandekager med grillet kylling, guacamole og bagte peberfrugter

Lækre madpandekager "mexican style" – et sikkert hit hos både børn og voksne.

Total:40 minutter

Ingredienser

  • Pandekager:
  • spsk hvedemel
  • 100 g majsmel (ca. 2 dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 2 ½ dl mælk
  • 3 æg
  • 25 g smør til stegning
  • Guacamole:
  • 2 modne avocado
  • saft fra 1 lime
  • 1 finthakket fed hvidløg
  • 1 lille håndfuld grofthakket koriander
  • en finthakket sød chili, hvis du vil have lidt bid
  • ca ¼ tsk havsalt
  • Bagte peberfrugter:
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 fed hvidløg i tynde skiver
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk balsamicoeddike
  • havsalt
  • Grillede kyllingefileter:
  • 4 kyllingefileter
  • lidt olivenolie
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Bland majsmel, hvedemel og salt og pisk æggene i. Tilsæt mælken, rør pandekagedejen glat og lad den hvile koldt i 1 time.
  3. Skær peberfrugterne i stave, og læg dem i et ovnfast fad. Dryp med olivenolie, eddike og salt,
  4. og læg hvidløgsskiverne ved. Bag peberfrugterne i ovnen i ca 45 min.
  5. Mos avokadoerne med en gaffel til en grov mos, og bland med resten af ingredienserne til guacamolen.
  6. Pensl kyllingefileterne med lidt olivenolie, og steg dem på en varm grillpande ca 3-4 min. på hver side. Lad kyllingen hvile, imens du bager pandekagerne på panden i lidt smør – brug ca 3 spsk dej til hver pandekage.
  7. Server de lune pandekager med kyllingebryst i skiver, lidt bagt peberfrugt og en god skefuld guacamole ved.