Marineret svinekød med bulgursalat

Marineret svinekød med bulgursalat

Marinaden giver dejlig smag til svinekødet, der her serveres med en dejlig bulgursalat.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Koge/stegetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 store svinekoteletter
  • (i alt 400 g)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk friskhakket mynte
  • 1 fed hvidløg (knust)
  • salt og peber
  • 2 dl bulgur
  • 4 dl kogende vand
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • 200 g cocktailtomater
  • Tilbehør: tzatziki

  1. Skær kødet i stænger eller store tern og marinér dem med olie, citronsaft, mynte, hvidløg, salt og peber 15-20 min. Steg dem på en varm grill eller grillpande 10-12 min.
  2. Rør bulgur sammen med 1 tsk salt og hæld kogende vand over. Lad det trække under låg min. 10 min. og lad det afkøle. Pisk citronsaft sammen med olivenolie, salt og peber og vend i bulguren. Tilsæt tomaterne skåret i mindre stykker og servér til kødet sammen med tzatziki.