Opskrift på mexicansk quesadilla-sandwich

Mexikansk quesadilla-sandwich

Den grillede tortilla med ost er populær i Mexico – lav den selv og smag hvorfor.

4

Total:45 minutter

Ingredienser

  • 1 aubergine
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 mozzarellaoste i vand
  • 4 tortillawraps, ca. 20 cm i diameter
  • 100 g revet mozzarella/ost
  • 50 g revet parmesan
  • 1 dl fromage frais eller yoghurt naturel
  • 50 g rucola.
  • Basilikumsolie:
  • ½ bundt basilikum
  • 1 dl olivenolie
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • salt
  • sort peber

Sådan laver du mexikansk quesadilla

  1. Start med at blende alle ingredienser sammen til basilikumolien. Smag til med salt og peber.
  2. Skær auberginerne i skiver på 2 cm i tykkelsen. Steg dem af på en pande i olivenolie og kryd-der med salt og peber.
  3. Skær mozzarellaen i skiver og læg de 4 tortillas på et køkkenbord. Fordel auberginerne på den nederste del af tortillaen, læg derpå mozzarella i skiver og drys med revet mozzarella og parmesan.
  4. Luk tortillaerne sammen og grill dem på en grillpande eller steg dem på en almindelig pande i ca. 2-3 min på hver side. Anret de grillede tortillas med basilikums olie, fromage frais, rucola og lidt ekstra parmesan. Server med ris.
  5. Prøv også majskager med tigerrejer, cherrytomater og koriandersalat