negroni

Negroni: Sådan laver du den skønne italienske drink

Hvis du aldrig har fået en Negroni, er det på høje tid. Denne bitre drink er til alle de voksne, der har slubret Aperol Spritz i sig, men savner den ægte, voksne dybde. Den kommer her. Nemt, bittert og meget italian. Her viser Louisa Lorang dig, hvordan du selv laver en Negroni derhjemme:

1 drink

Total:5 minutter

Arbeidstid:5 minutter

Ingredienser

Til en Negroni skal du bruge:

  • Masser af is
  • 4 cl campari
  • 4 cl sød, rød vermouth
  • 4 cl gin
  • evt. 1 spsk appelsinsaft
  • 1 skive appelsin

Sådan laver du en Negroni:

  1. Fyld et glas med is.
  2. Top med Campari, vermouth og gin.
  3. Rør rundt, og smag evt. til med en smule appelsinsaft.
  4. Pynt med en skive appelsin. Servér straks.

Sådan laver du en Negroni:

  1. Boulevardier: Her skal du bruge whisky i stedet for gin i din Negroni
  2. Agavoni eller Tegroni: Her bruger du tequila i stedet for gin i Negronien.
  3. Negroni sbagliato: En Negroni, hvor gin er udskiftet med mousserende hvidvin eller Prosecco
  4. Negroscan: En norsk udgave af den klassiske Negroni, hvor du bruger akvavit i stedet for gin.