Opskrift på cheesecake marmorerede brownies

Cheesecake marmorerede brownies

Syndigt lækre brownies, der virkelig kan tilfredsstille den søde tand.

16

Ingredienser

  • 113 g. smør
  • 60 g chokolade ca. 60%
  • 200 g. sukker
  • 2 æg
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 85 g. mel
  • lidt salt
  • Flødeosttopping:
  • 200 g. flødeost
  • 65 g. sukker
  • 1 æggeblomme
  • 1 tsk. vaniljesukker

Sådan laver du Brownies

  1. Forvarm ovnen til 180 grader
  2. Smør en bageform der ca. måler 22×22 cm. eller beklæd den med bagepapir
  3. Smelt smør og chokolade over meget lav varme eller over et vandbad – det skal kun lige smelte
  4. Hæld chokolade/smørblandingen i en skål og pisk sukker, æg, vaniljesukker og salt i chokoladen
  5. Vend melet i dejen og hæld dejen i formen
  6. Pisk ingredienserne til flødeosttoppingen sammen i en anden skål
  7. Sæt klatter af flødeosttoppingen oven på browniedejen, brug en kniv til at blande dejene sammen
  8. Bag ca. 35 minutter til kagen er fast i kanterne og kun lige bagt i midten
  9. Lad kagen køle lidt inden den skæres i firkanter