Cookies med ingefær & chokolade
Ny favorit med masser af smag. Sådan bager du 'sunde' cookies med ingefær og chokolade.
12 stk.
Ingredienser
- 100 g kokosolie, smeltet
- 1 æg
- 100 g kokossukker
- 100 g boghvedemel
- 50 g havregryn (evt. glutenfri)
- 1 tsk stødt ingefær
- 1 tsk bagepulver
- 100 g grofthakket mørk chokolade
- Rør kokosolie, æg og kokossukker godt sammen. Tilsæt boghvedemel, havregryn, ingefær og bagepulver, og rør det godt sammen. Rør til sidst hakket chokolade i dejen.
- Lav små kugler af dejen, og stil dem på en bageplade med bagepapir – lav god afstand mellem kagerne, da de flyder ud.
- Bag dem ved 200 grader i ca. 10-12 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.
- Opbevares i en tætsluttet dåse.