Steaksandwich med mozzarella og salsa
Alternativ bøfsandwich - lækker steaksandwich med mozzarella og skøn tomatsalsa. på toppen.
Steaksandwich med mozzarella og salsa
Tid: ca. 20 min.
(4 pers.)
4 skiver surdejsbrød
250 g hel mozzarella
4 oksebøffer, f.eks. entrecote eller rib eye
salt og peber
Tomatsalsa:
500 g modne tomater
1 grøn chili
1 potte frisk basilikum
1-2 fed hvidløg
salt og peber
1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
2. Rist brødet i ovnen i ca. 3 min. Skær mozza-rella i skiver, og fordel på brødet. Sæt brødet tilbage i ovnen, og rist, til mozzarellaosten er smeltet og let gylden i kanten.
3. Hak tomaterne. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Hak basilikum fint. Vend tomater med chili, presset hvidløg og basilikum. Smag salsaen til med salt og peber.
4. Krydr kødet med salt og peber. Steg kødet på en grillpande ved høj varme i ca. 3 min. på hver side afhængig af tykkelse og af, hvor rødt du ønsker kødet.
5. Arranger bøffer og tomatsalsa på brødet, og server straks.
► SE OGSÅ: Risotto med ærter, mynte og parmesan
► SE OGSÅ: Lammedeller med mormorsalat
► SE OGSÅ: Pasta med asparges og estragon-kylling