1 spsk. sherryeddike, kan erstattes af balsamicoeddike
Annonse
1 dl bouillon
2½ dl fløde
2 spsk. frisk estragon
salt og peber
1 bundt forårsløg
Tilbehør:
300 g pasta
1. Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Skær løget i smalle både. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og skær asparges i lange snitter. Del broccoli i mindre buketter.
2. Varm olien på en pande, og steg kylling og løg i ca. 5 min.
3. Tilsæt asparges, broccoli og presset hvidløg, og vend godt rundt. Kom eddike på panden, og lad det for-dampe. Hæld bouillon på panden, og lad det simre i ca. 2 min. under låg. Tilsæt fløde og estragon, og kog saucen op. Smag til med salt og peber.
Annonse
4. Kog pastaen som angivet på embal-lagen, og afdryp. Server med kylling i flødesauce, og top med snittet forårsløg.