Tiramisu opskrift

Tiramisu med appelsin

4

Ingredienser

  • 4 æggeblommer, pastauriseret
  • 4 spsk rørsukker
  • 250g mascarpone
  • 4 æggehvider, pastauriseret
  • 1 øko appelsin, fintrevet skal
  • 2,5 dl stærk kaffe
  • 1/2 dl grappa eller likør
  • 1 pakke savoiardi-småkager , Lady Fingers
  • 1-2 spsk usødet kakaopulver.

Sådan laver du desserten

  1. Pisk æggeblommer og sukker til en cremet æggesnaps.
  2. Vend mascarponen i æggesnapsen og rør omhyggeligt. Pisk hviderne stive og vend dem forsigtigt i massen sammen med den revne appelsinskal.
  3. Bland kold kaffe og likør i en skål.
  4. Dyp kagerne 1 sekund i kaffeblandningen, så de suger lidt væde, men forbliver faste.
  5. Læg lagvis kager og creme i en form, start med kagerne og slut af med cremen. Sæt formen i køleskabet et par timer til den skal serveres. Sigt kakaopulver over inden servering.