-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Tortillaer med steak, guacamole, majs og rød peber/tomatsalsa
Perfekt mad til mange, hvis man vil have et minimum af opvask. Lav evt. både salsa og guacamole i forvejen, husk blot at dryppe sidstnævnte med lidt lime- eller citronsaft, så du undgår, at den bliver brun på overfladen.
Tortillaer med steak til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 lille flank- eller flapsteak på ca. 600 g
- 1 spsk olivenolie + salt og peber
- Guacamole:
- 2 avocadoer, gerne Hass
- 1 lime
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 bundt forårsløg
- salt og peber
- Salsa:
- 3 mellemstore blommetomater eller anden smagfuld tomat
- 1 rød peber
- 1 grøn peber
- 1 bundt koriander, grofthakket
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 1 frisk chili, finthakket
- 1 lime, saften herfra
- Tortillaer og majs:
- 2 friske majskolber, alternativt 1 dåse majs af god kvalitet
- 4 fuldkornstortillaer
- 2 hoveder hjertesalat
- Tilbehør:
- cremefraiche
- ekstra koriander
Sådan laver du tortillas med steak, guacamole, majs og rød peber/tomatsalsa
- Gnid kødet med olie, og grill det på en varm grillpande i ca. 7-8 minutter på hver side. Tag kødet af panden, drys med havsalt, og lad det hvile, mens resten tilberedes.
- Mos avocadoerne med lime, hvidløg og hakkede forårsløg til en grov guacamole, og smag til med salt og peber.
- Fjern kerner og frugtkød fra tomaterne, og skær både dem og pebrene ud i små tern. Vend med koriander, hvidløg, chili og limesaft, og smag til med havsalt.
- Kog majskolberne og skær majskernerne fra. Lun tortillaerne, og skær kødet ud i tynde strimler. Rul tortillaerne med først et salatblad, et par kødskiver, salsa, guacamole og majskorn. Servér med kold cremefraiche og ekstra koriander til at drysse på.