salat

Pastasalat med broccoli og valnødder

Sunde råvarer fungerer perfekt til dig

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    520 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    16 %
  • Kulhydrat:
    64 %

4

Ingredienser

  • 400-500 g broccoli
  • 150 g fuldkornspasta
  • 35 g ristede valnøddekerner
  • 50 g semidried tomat
  • 1 fintsnittet rødløg
  • DRESSING:
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed knust hvidløg
  • 2 spsk lys balsamico
  • salt, peber
  • TILBEHØR:
  • 400 g fuldkornsbaguette

Sådan gør du:

  1. Kom vand i en stor gryde, bring det i kog og kog pastaen efter anvisningen på pakningen. Kom broccolibuketterne i gryden og kog dem med de sidste 2-3 minutter. Afdryp og afkøl pasta og broccoli, før de blandes med de øvrige ingredienser og den sammenpiskede dressing − smagt godt til med salt og peber. Server salaten med lun fuldkornsbaguette.
  2. ENERGI PR. PERSON: 520 kcal, fedt 20%, protein 16%, kulhydrat 64%