Rugbrød med krabbesalat
Let og lækkert mellemsnack som brunch eller middag.
6
Total:20 minutter
Ingredienser
- 6 tynde skiver rugbrød
- 2 spsk olie
- 1 dåse krabbekød
- 1 stængel bladselleri
- ½ tsk fintrevet citronskal
- 1 spsk mayonnaise
- 1 spsk cremefraiche
- 1 tsk dijonsennep
- salt og hvid peber
- 1 bundt radiser
- Evt. brøndkarse
Sådan gør du
- Hak bladselleri fint og bland med krabbekød, citronskal, mayonnaise, cremefraiche og sennep.
- Smag til med salt og hvid peber.
- Pensl brødet med olie og rist det sprødt i ovnen i 5-10 minutter ved 200 gr.
- Skær gerne brødet ud i små trekanter, eller brug en udstikker til runde skiver.
- Smør krabbesalaten på de sprøde brød, og pynt med tynde skiver radise og eventuelt brøndkarse.