Salat med wokstrimler, peberrod og sommerbær
Næringsindhold
- Energi pr. person:355 Kcal
- Fedt:21 %
- Protein:40 %
- Kulhydrat:39 %
4
Total:15 minutter
Ingredienser
- 500 g oksekød i wokstrimler
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk kirsebærvineddike
- salt, peber
- 400 g grønne bønner
- 125 g friske bær
- masser af spæde salater
- 25 g høvlet peberrod
- 200 g groft brød.
Sådan gør du
- Lynsteg kødet i en rygende varm wok et kort øjeblik af to omgange.
- Dryp med kirsebæreddike og krydr med salt og peber.
- Blancher bønnerne i letsaltet vand og skyl godt i koldt vand.
- Anret bønner, wokstrimler, bær og salater på et fad eller tallerkener.
- Drys med peberrod samt evt. stegesky og servér straks med brød.