Opskrift på salat med wokstrimler, peberrod og sommerbær

Salat med wokstrimler, peberrod og sommerbær

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    355 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    40 %
  • Kulhydrat:
    39 %

4

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 500 g oksekød i wokstrimler
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk kirsebærvineddike
  • salt, peber
  • 400 g grønne bønner
  • 125 g friske bær
  • masser af spæde salater
  • 25 g høvlet peberrod
  • 200 g groft brød.

Sådan gør du

  1. Lynsteg kødet i en rygende varm wok et kort øjeblik af to omgange.
  2. Dryp med kirsebæreddike og krydr med salt og peber.
  3. Blancher bønnerne i letsaltet vand og skyl godt i koldt vand.
  4. Anret bønner, wokstrimler, bær og salater på et fad eller tallerkener.
  5. Drys med peberrod samt evt. stegesky og servér straks med brød.

Tip

Du kan også bruge kød fra kalv, gris eller fjerkræ.