Sommerkrebinetter med krydderurter

Sommerkrebinetter med krydderurter

Krebinetter er en af de mest populære danske favoritter. Her får du en ny krebinet-variant, med krydderurter.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Stegetid: 10 min.
  • 300 g hakket kalve- og svinekød
  • friske krydderurter (f.eks. persille, estragon, merian)
  • salt og peber
  • 50 g durummel
  • 10 g smør
  • ½ spsk olie
  • Tilbehør: nye kartofler
  • og tomatsalat

  1. Ælt det hakkede kød sammen med hakkede krydderurter, salt og peber.
  2. Form det til 2-4 bøffer og vend dem i durummel blandet med lidt salt og peber. Steg dem på en pande med smør og olie ca. 5 min. på hver side.
  3. Servér f.eks. med nye kartofler og en salat af tomater med f.eks. fintsnittede forårsløg og en olie/eddikedressing.