Sommerkrebinetter med krydderurter
Krebinetter er en af de mest populære danske favoritter. Her får du en ny krebinet-variant, med krydderurter.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Stegetid: 10 min.
- 300 g hakket kalve- og svinekød
- friske krydderurter (f.eks. persille, estragon, merian)
- salt og peber
- 50 g durummel
- 10 g smør
- ½ spsk olie
- Tilbehør: nye kartofler
- og tomatsalat
- Ælt det hakkede kød sammen med hakkede krydderurter, salt og peber.
- Form det til 2-4 bøffer og vend dem i durummel blandet med lidt salt og peber. Steg dem på en pande med smør og olie ca. 5 min. på hver side.
- Servér f.eks. med nye kartofler og en salat af tomater med f.eks. fintsnittede forårsløg og en olie/eddikedressing.