Sprød fisk på edamamepuré med salat af radiser og agurk
Fisk er ikke blot rige på omega-3-fedtsyrer, proteiner, mineraler og vitaminer. De smager også fantastisk. Prøv denne opskrift på stegt fisk på edamamepuré, der både er både er sund og meget velsmagende.
Næringsindhold
- Energi pr. person:385 Kcal
- Fedt:24 %
- Protein:42 %
- Kulhydrat:34 %
2 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 2 rødspætte- eller isingfileter a 165 g
- 1 tsk. smør + 1 tsk. olie til stegning
Edamamepuré
- 150 g edamamebønner, frosne og optøede
- ½ dl skyr
- 1 fed hvidløg, knust
- Salt
- Peber
Radisesalat
- 10 radiser
- ½ agurk, ca. 125 g
- 1 dl eddike
- ½ dl økologisk sukker
- Ca. 1 dl kørvel
- 1 citron
Sådan gør du:
- Dup fiskefileterne helt tørre, skær dem igennem på langs, og drys salt på. Steg fisken gylden på begge sider i smør og olie, krydr med peber, og hold fisken varm.
- Blend edamamebønnerne med hvidløg og skyr, og smag godt til med salt og peber.
- Hak radiserne groft. Flæk, udkern, og snit agurken groft, og bland de to ting i en skål.
- Giv eddike og sukker et opkog, rør til sukkeret er opløst, hæld lagen over radiser og agurk med en masser frisk kørvel, og lad det hele trække 20 minutter
- Anret de lune, sprøde fiskefileter på bønnepureen, og servér radisesalaten til sammen med citron.