Stegte blommer med mascarpone og kanel

Stegte blommer med mascarpone og kanel

Nem og lækker dessert med blommer - steg de modne blommer på panden og server dem med flødeskum og kanelsukker. Det er verdens nemmeste og lækreste sensommerdessert!

4 pers.

Ingredienser

  • 8 blommer
  • 1 dl sukker
  • 25 g smør
  • 2 dl piskefløde
  • 100 g mascarpone
  • 1/2 tsk kanel
  • 4 spsk rørsukker
  • Tilbehør: f.eks. italienske mandelbiscotti

  1. Halver blommerne. Smelt sukkeret på en pande (ikke slip-let).
  2. Kom smørret i, og lad det bruse op. Steg blommerne i blandingen 2-3 min.
  3. Læg blommerne på 4 tallerkner.
  4. Pisk fløden til skum og vend mascarpone i. Fordel det over blommerne. Drys med kanel og rørsukker.