Opskrift på tartar af røget makrel

Tartar af røget makrel

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    410 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    53 %

4

Total:20 minutter

Ingredienser

  • Ca. 200 g røget makrel uden skind og ben
  • 1 spsk provencesennep – dijon
  • 1 lille, hakket skalotte- eller rødløg
  • 1 bdt dild – gem lidt til pynt
  • 2 spsk afdryppede kapers
  • 1 dl udkernet, friskhakket agurk
  • salt, friskkværnet peber.
  • 4 tykke skiver rugbrød.
  • 1 bdt radiser.

  1. Pluk makrelkødet groft ned i en skål. Tjek det for yderligere ben.
  2. Rør og smag det til med alle øvrige ingredienser – brug en gaffel, det er nemmest. Anret den rørte makrel på store skiver rugbrød og servér med radiser.

TIP

Anden varmrøget fisk, som f.eks. laks kan tilberedes på samme måde.