Opskrift på thaifiskefrikadeller med tangsalat

Thaifiskefrikadeller med tangsalat

4

Ingredienser

  • 1 frisk rød chili
  • 4 forårsløg
  • 400 g fiskefars
  • 2 gulerødder
  • 1 squash
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk friske korianderblade
  • 1 spsk Fish Sauce
  • 1 spsk limesaft
  • 4 æggehvider
  • olivenolie
  • salt og peber.
  • Tilbehør: 500 g tangsalat. Du kan købe det i specialbutikker og Irma.

Sådan laver du frikadellerne

  1. 1. Snit chili og forårsløg fint og vend det med fiskefars i en skål. Rør farsen med revet gulerod og squash, peberfrugt i tern og hakket koriander.
  2. 2. Tilsæt limesaft, Fish Sauce, salt og peber.
  3. 3. Pisk æggehviden til den er stiv, og vend den i farsen.
  4. 4. Steg fiskefrikadellerne på en varm pande i olivenolie.
  5. 5. Servér med tangsalat.