Thaifiskefrikadeller med tangsalat
4
Ingredienser
- 1 frisk rød chili
- 4 forårsløg
- 400 g fiskefars
- 2 gulerødder
- 1 squash
- 1 rød peberfrugt
- 2 spsk friske korianderblade
- 1 spsk Fish Sauce
- 1 spsk limesaft
- 4 æggehvider
- olivenolie
- salt og peber.
- Tilbehør: 500 g tangsalat. Du kan købe det i specialbutikker og Irma.
Sådan laver du frikadellerne
- 1. Snit chili og forårsløg fint og vend det med fiskefars i en skål. Rør farsen med revet gulerod og squash, peberfrugt i tern og hakket koriander.
- 2. Tilsæt limesaft, Fish Sauce, salt og peber.
- 3. Pisk æggehviden til den er stiv, og vend den i farsen.
- 4. Steg fiskefrikadellerne på en varm pande i olivenolie.
- 5. Servér med tangsalat.