Torsk i hot sauce
Kombinationen af torsk, tomat og stærke krydderier er godt for både din sundhed og din vægt.
Næringsindhold
- Energi pr. person:400 Kcal
4
Ingredienser
- 100 g perlerug eller vilde ris, kogt
- 1 bundt grønne asparges
- 3 fed hvidløg, i skiver
- 2 løg eller 1 porre, hakket
- 2 tsk paprika
- 1 tsk cayenne peber
- 1/2 tsk stødt kommen
- 1 tsk stødt spidskommen
- salt og peber
- 30 g olivenolie
- 3 dåser tomat pure
- 800 g torsk
- bundt frisk koriander
Sådan laver du torsk
- Svits hvidløg og løg sammen med krydderierne i olien. Tilsæt tomatpure og rør det godt sammen. Tilsæt 3 dl vand og lad det simre 3-5 min under låg. Del torsken i fire-otte stykker. Tilsæt stykker af fisk og lad det simre ca. 10 min under låg ved svag varme.
- Damp aspargesene i vand med lidt salt, de skal kun lige være i vandet i få minutter, så der stadig er bid i dem.
- Servér fisken i en skål pyntet med frisk koriander. Server kogt perlerug eller ris og let dampet asparges til.
- Se også opskrift på Fiskemousaka og nem råkost.