Verdens bedste biscotti
Himmelske biscotti, som smager 100 % af Italien og skriger på en god kop te eller kaffe.
Verdens bedste biscotti
250 g mel
250 g sukker
½ tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
revet skal af 1 økologisk citron
150 g mandler med skal
2 æg
1. Tænd ovnen på 175 grader. Bland mel, sukker, bagepulver, vanilje og citronskal.
2. Tilsæt mandlerne, og saml dejen med de to æg. Dejen virker smuldrende og tør, og det kræver lidt æltning af få den samlet. Tilsæt evt. en tsk. vand, hvis æggene f.eks. er meget små, og det derfor er svært at samle dejen.
3. Tril dejen til to pølser – ca. samme tykkelse som en rulle marcipan. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag i 35 min.
4. Tag de to aflange kager ud, og skru ovnen ned på 100 grader. Skær kagerne i 1,5 cm tykke skiver med en skarp kniv, og læg skiverne på bagepladen. Lad kagerne tørre 5-10 min. i ovnen.
OBS!
De virker stadig bløde, når du tager dem ud, men bare rolig … de bliver knasende sprøde, når de er afkølet!
► SE OGSÅ: Sticky Buns - amerikanske kanelsnegle
► SE OGSÅ: Mysliboller bagt som muffins
► SE OGSÅ: Rimelig rå roulade