And med mango
Næringsindhold
- Energi pr. person:566 Kcal
- Fedt:17 %
- Protein:23 %
- Kulhydrat:60 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 3 dl ris
- 4,5 dl vand
- 2 stk. andebryst
- salt, peber.
- 2 modne men faste mango
- 1 dl bouillon, gerne andebouillon
- 1,5 dl citronsaft
- 3/4 dl sukker
- 1 spsk fiskesauce
- Ærteskud.
Sådan gør du
- Kog risene i 12 min. i letsaltet vand for svag varme og under låg. Sluk for varmen og lad dem trække 12 min.
- Steg først andebrystet ca. 12 min. på skindsiden ved middelvarme. Hæld det afsmeltede fedt fra og steg kødet ca. 12 min. på kødsiden. Krydr med salt og peber.
- Skræl mangofrugterne, skær kødet fri af stenen og dernæst i skiver. Kog panden af med bouillon og skum fedtet af. Tilsæt citronsaft, sukker og fiskesauce og kog op under omrøring. Kog mangoskiverne 1 min. i saucen og fordel på tallerkener.
- Skær andebrystet i skiver. Læg dem oven på mangoen og hæld saucen over. Drys med ærteskud og servér med ris.