Er du også helt vild med fastelavnsboller – og vil gerne prøve kræfter med selv at lave dem? Find her vores bedste opskrifter på både den traditionelle, gammeldags fastelavnsbolle, men også nyere udgaver.
Af: Emma Fjalland Lund Foto: Betina Hastoft / Cakenhagen
Klik her og få du opskriften på en lækker fastelavnsbolle med flødeskum og hindbær med den fineste lyserøde glasur på toppen.
Sådan bager du selv TIVOLI fastelavnsbollen
Foto: TIVOLI / Cakenhagen
Tivoli Fastelavnsbollen er skabt af Torben Bang, der er chefkonditor på Cakenhagen. Torben er inspireret af den ikoniske Tivoli-kage med den røde spiral af ribsgelé på toppen og lækre smag af fløde, æble og rom.
Fastelavnsknuder: Sjove og anderledes fastelavnsboller
Foto: Jeanette Bækkevold og Eva Hildén
De fleste af os elsker at sætte tænderne i en stor og flødeskumsfyldt fastelavnsbolle, men vidste du, at man også kan bage fastelavnsknuder? Det kan man - og du får opskriften lige her.
De fineste fastelavnsboller med nougatcreme & kattepynt
Foto: Tia Borgsmidt
Fastelavn er mit navn... Boller vil jeg have... Og især disse fine af slagsen med den lækreste nougatcreme i midten og flotte katte på toppen.
Her får du opskriften på de fineste katte-fastelavnsboller.
Den svenske semlor
De bedste semlor: Sådan bager du svenske fastelavnsboller
Foto: Thomas Hergaard
I Sverige spiser man omkring fastelavn bollerne „semlor“ - store, bløde boller med godt fyld af flødeskum og marcipan, der smager helt vidunderligt. Også i Danmark er det blevet populært at sætte tænderne i en semla til fastelavn, så her får du den bedste opskrifter på lækre hjemmelavede semlor.
Annonse
Vil du ikke lave fastelavnsbollerne selv – så læs med her, hvor vi har samlet den ultimative liste over, hvor du kan købe de bedste fastelavnsboller rundt om i Danmark.