Indisk kyllingefilet med champignon og ris
Lækker hverdagsret med kyllingefilet, som du hurtigt og nemt kan lave.
Indisk kyllingefilet med champignon og ris til 2 personer
Total:35 minutter
Ingredienser
- Indisk kyllingefilet med champignon og ris
- Arbejdstid:
- 20 min.
- Koge/stegetid:
- 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- 150-200 g ris
- 1 pakke kyllingebryst (eller inderfilet, 275 g)
- 2 tsk karry
- 1 spsk olie
- 250 g champignon (eller østershatte)
- 1 fed hvidløg
- 10 g frisk ingefær
- 2 dl hønsebouillon
- 1 dl fløde 9%
- 1 spsk majsstivelse
- 2 forårsløg
- 2 spsk peanuts
- Tilbehør:
- evt. chutney
Sådan laver du Indisk kyllingefilet med champignon og ris
- 1. Kog risene efter pakkens anvisning.
- 2. Skær kyllingekødet i strimler og vend dem sammen med karry, salt og peber.
- 3. Brun kyllingestykkerne i en wok eller stegepande med olie og tilsæt de snittede svampe. Steg under omrøring 3 min.
- 4. Tilsæt knust hvidløg, revet ingefær og bouillon.
- 5. Kog det igennem og tilsæt fløde rørt med majsstivelse.
- 6. Lad retten simre et par min. og tilsæt fintsnittede forårsløg og peanuts.
- 7. Servér med kogte ris og evt. chutney.
PRØV OGSÅ:Nem pasta med bacon og pesto
SE MERE:Karrysuppe med kylling