Indisk kyllingefilet med champignon og ris

Indisk kyllingefilet med champignon og ris

Lækker hverdagsret med kyllingefilet, som du hurtigt og nemt kan lave.

Indisk kyllingefilet med champignon og ris til 2 personer

Total:35 minutter

Ingredienser

  • Indisk kyllingefilet med champignon og ris
  • Arbejdstid:
  • 20 min.
  • Koge/stegetid:
  • 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 150-200 g ris
  • 1 pakke kyllingebryst (eller inderfilet, 275 g)
  • 2 tsk karry
  • 1 spsk olie
  • 250 g champignon (eller østershatte)
  • 1 fed hvidløg
  • 10 g frisk ingefær
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1 dl fløde 9%
  • 1 spsk majsstivelse
  • 2 forårsløg
  • 2 spsk peanuts
  • Tilbehør:
  • evt. chutney

Sådan laver du Indisk kyllingefilet med champignon og ris

  1. 1. Kog risene efter pakkens anvisning.
  2. 2. Skær kyllingekødet i strimler og vend dem sammen med karry, salt og peber. 
  3. 3. Brun kyllingestykkerne i en wok eller stegepande med olie og tilsæt de snittede svampe. Steg under omrøring 3 min.
  4. 4. Tilsæt knust hvidløg, revet ingefær og bouillon.
  5. 5. Kog det igennem og tilsæt fløde rørt med majsstivelse.
  6. 6. Lad retten simre et par min. og tilsæt fintsnittede forårsløg og peanuts.
  7. 7. Servér med kogte ris og evt. chutney.

Flere skønne opskrifter på nem aftensmad