Karrygryde med kylling, savoykål og æble
En perfekt wok med kylling, æbler og savoykål.
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olie
- 500 g kyllingebryst
- 1 spsk karry
- 1 spsk hvedemel
- 1 dåse kikærter
- 1 dåse kokosmælk
- 1 tsk groft salt
- ½ savoykål
- 3 æbler
- Tilbehør: basmati ris
Sådan laver du karrygryde
- 1. Skær løg i strimler og hak hvidløget fint. Skær kyllingen i grove tern. Varm en sauterpande op med 1 spsk olie og steg løgene til de bliver gyldne. Tilsæt hvidløg og steg videre i et minut. Tag løgene af panden og læg til side.
- 2. Kom resten af olien i panden og brun kyllingen grundigt. Drys karry over og steg det med i 30 sekunder, inden melet drysses over og vendes rundt i kyllingen. Kom kikærterne, kokosmælk, salt og de stegte løg i, sænk varmen. Lad retten simre under låg i 15 min.
- 3. Snit imens kålen i grove stykker og skær æblerne i både. Kom begge dele i retten og lad dem simre med i 5 minutter. Servér retten med basmati ris.