Karrygryde med kylling

Karrygryde med kylling, savoykål og æble

En perfekt wok med kylling, æbler og savoykål.

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olie
  • 500 g kyllingebryst
  • 1 spsk karry
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 dåse kikærter
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 tsk groft salt
  • ½ savoykål
  • 3 æbler
  • Tilbehør: basmati ris

Sådan laver du karrygryde

  1. 1. Skær løg i strimler og hak hvidløget fint. Skær kyllingen i grove tern. Varm en sauterpande op med 1 spsk olie og steg løgene til de bliver gyldne. Tilsæt hvidløg og steg videre i et minut. Tag løgene af panden og læg til side.
  2. 2. Kom resten af olien i panden og brun kyllingen grundigt. Drys karry over og steg det med i 30 sekunder, inden melet drysses over og vendes rundt i kyllingen. Kom kikærterne, kokosmælk, salt og de stegte løg i, sænk varmen. Lad retten simre under låg i 15 min.
  3. 3. Snit imens kålen i grove stykker og skær æblerne i både. Kom begge dele i retten og lad dem simre med i 5 minutter. Servér retten med basmati ris.

Tip

Retten smager også godt med en fast lys fisk, som f.eks. havtaske eller hellefisk.