Kartoffelsalat med ekstra fylde
Nye kartofler er en delikatesse. Nyd dem i små portioner med masser af sprødt grønt og gode fedtstoffer.
Næringsindhold
- Energi pr. person:175 Kcal
4
Ingredienser
- 150 g kartofler med skræl
- 200 g spidskål
- 200 g blomkål
- 1 æble eller 1 pære
- evt. 2 skalotteløg
- Dressing:
- 30 g mayonnaise
- 300 g fromage frais
- 1/2 tsk karry
- 1 tsk dijonsennep
- salt og peber
- 1 bundt purløg.
Sådan laver du kartoffelsalat
- Rens kartoflerne og kog dem med skræl i en gryde med vand.
- Lad dem køle af og del dem i kvarte.
- Snit spidskålen meget fint og pluk blomkålen til små buketter. Hak æblet i tern og hak løgene fint.
- Bland dressingen af mayonnaise, fromage frais, karry, dijonsennep, salt og peber. Vend det med grøntsager og kartofler.
- Hak purløget fint og drys det over salaten.
- Prøv også pølser & ketchup