Opskrift på kebab med blomkåls-'couscous'

Kebab med blomkåls-'couscous'

Lav din kebab selv - det smager meget bedre!

4

Total:45 minutter

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød
  • 1 hvidløg, revet
  • 1 løg, revet
  • 1 æg
  • 2 spsk salt
  • 4 grillspyd
  • ½ broccoli
  • ½ blomkål
  • 1 bdt. persille
  • Saften af 1 citron
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • 8 sprøde salatblade
  • 200 g creme fraiche.

Sådan laver du kebab:

  1. Kebab: Rør alle ingredienser til kebab'en sammen og klem farsen fast på grillspyd. Grill spydene på grillen eller en grillpande ca. 8 min. på hver side.
  2. Couscous: Hak broccoli, blomkål og persille helt fint i hånden eller på en food processor til en 'couscous'lignende konsistens. Vend med olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Rul kebab og 'couscous' ind i sprøde salatblade og servér med creme fraiche til.
  4. Prøv også lammegryde med tomater og hvidløg

Tip:

I stedet for salatblade kan du også servere kebab i bløde fladbrød.