Kokoscookies med chokoladetop

Kokoscookies med chokoladetop

Cookies med mandelmel, kokosfedt og nøddesmør − det perfekte slik, når du vil undgå sukker.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    117 Kcal

18 cookies med kokos og chokoladetop

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 50 g kokosolie
  • 100 g peanutbutter eller mandelnøddesmør
  • 75 g sojaflager
  • 75 g kokosmel
  • 50 g mandelmel
  • 50 g bagesødemiddel, f.eks. BageSød eller Perfect Fit
  • 1 æg
  • 60 g chokolade, 70-85%

Sådan bager du sukkerfri cookies med kokos

  1. 1/ Smelt kokosolien i et vandbad, og bland den med peanutbutter eller mandelnøddesmør. Bland sojaflager i.
  2. 2/ Bland kokosmel, mandelmel og bagesødemiddel i en anden skål, og bland det derefter med kokosolie, peanutbutter og sojaflager. Bland til sidst ægget i.
  3. 3/ Sæt 25 klatter fordelt på en bageplade belagt med bagepapir, tryk dem lidt flade, og bag dem ved 180 grader (varmluftovn) i ca. 15 min.
  4. 4/ Smelt chokolade over et vandbad. Lav tynde streger henover kagerne med f.eks. enden af en ske eller en træpind.
PRØV OGSÅ: Flad mave-trøffel