Krebinetter med æble-sellericreme og bagt pastinak
De klassiske krebinetter har fået selskab af noget nyt og spændende tilbehør - få opskriften på krebinetter med en lækker creme af æble og selleri her:
Krebinetter med æble-sellericreme og bagt pastinak til 4 personer
Total:50 minutter
Ingredienser
- Bagte pastinakker:
- 1 kg pastinakker
- olivenolie
- salt og peber
- frisk timian.
- Krebinetter:
- 500 g hakket skinkekød
- 1 lille håndfuld frisk salvie og timian
- salt og peber
- 1 æg
- rasp.
- Æblesellericreme:
- 2 stængler sprød bladselleri i små tern
- 1 mellemstort sprødt æble i små tern
- ca 1 dl creme fraiche, 18/38 %
- 1 tsk dijonsennep.
Sådan laver du krebinetter med æble-sellericreme og bagt pastinak
- 1. Tænd ovnen på 200 grader. Skær evt. pastinakkerne i mindre stykker, og vend dem i olie, krydr med salt og peber og drys med friske timianblade. Bag dem i ovnen i ca. 30-35 min.
- 2. Imens laves krebinetterne ved at blande krydderurterne med det hakkede skinkekød og krydre med salt og peber.
- 3. Form krebinetterne, vend dem i det sammenpisket æg, og derefter i rasp. Vent med at stege dem til der er 10 min tilbage af pastinakkernes bagetid. Bland sennep i cremefraichen og smag til med en smule salt og evt. et dryp honning, vend æble- og selleritern heri.
- 4. Steg krebinetterne i olie ved middelvarme i ca. 4 min på hver side. Server med de møre pastinakker og æblesellericremen.
SE OGSÅ:Kødpie med svampe og løg