Lækker forårsbrunch til påskedagene
Så blev det påske, og vi tager for alvor hul på den lyse tid. Fejr det med en skøn påskebrunch. Her er idéer til fire fine retter, der selvfølgelig også kan bruges til en klassisk påskefrokost.
Påske behøver ikke altid rime på påskefrokost. Her har vi lavet en lækker brunch bestående af :
- Sprøde pirogger med laks, æg royal med asparges og landskinke
- Æg royal med asparges og landskinke
- Forårstarteletter med rejer, blomkål og citronsovs
- Marengskage med rabarberkompot
Find opskrifterne på en fin forårsbrunch som også kan fungere godt som en let og lækker påskefrokost her på siden:
Nem & lækker påskebrunch
Pirogger med laks
Lækre pirogger med laks - bag piroggerne og server dem lune til f.eks. en hyggelig brunch. Få opskriften på pirogger her
Æg royal med apsarges og landskinke
Æg royal eller æggestand er et festligt alternativ til røræg på brunchbordet. Her får du opskriften
Forårstarteletter med rejer, blomkål og citronsovs
Lækre tarteletter med fyld af rejer og blomkål - tarteletterne fyldes med en lækker citronsovs og pyntes med dild inden servering. Find opskriften på de fineste forårstarteletter her
Her er påskens fineste lagkager
Marengskage med rabarberkompot
Den lækre marengsbund kan bages dagen i forvejen og rabarberkompotten kan du også lave i god tid. Så skal du bare piske flødeskum og lægge marengskagen sammen lige inden servering. Her finder du opskriften
Brunch består ofte af almindelig morgenmad som yoghurt, mysli, brød, ost og marmelade og så nogle flere retter. Her er nogle forslag, der gør måltidet så mættende, at du ikke behøver spise frokost.
Velbekomme!