Nemme morgenboller
Hold dig fra hvidt brød og bag i stedet nemme morgenboller med masser af fibre.
20
Ingredienser
- 5 dl vand
- 10 g gær
- 1 tsk salt
- 2 spsk olivenolie
- 200 g hvid hvede
- 200 g rugmel (groft)
- 50 g Axa Fibersund
- 75 g cashewnødder
Sådan laver du morgenboller
- Bland vand med gær. Tilsæt salt og olie.
- Rør melet og Axa Fibersund i dejen, og rør den grundigt sammen. Gerne nogle minutter.
- Stil den til hævning natten over på køkkenbordet.
- Stil 20 dejklatter med spiseskeer på et stykke bagepapir.
- Hak mandler og cashewnødder groft og bland dem med solsikkefrø og hørfrø.
- Top med nødder på de ubagte boller.
- Bag bollerne i ovnen ved 220 grader i ca. 15-20 min.
- Prøv også æggeburger med ost og skinke