Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter
Lækker nudelsuppe med oksekød, kål og masser af krydderier.
Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter til 4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- 400 g oksekød i strimler
- 2 spsk sesamolie (eller alm. olie)
- 1 spsk frisk ingefær, revet
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 2 spsk fiskesauce
- 2 spsk soja
- 1 liter bouillon
- en håndfuld spidskål + ekstra til servering
- 75 g risnudler
- 2 spsk mynte
- 2 spsk friske koriander
- 60 g bønnespirer
- 1 lime, saften heraf.
Sådan laver du nudelsuppe:
- Brun kød let af i sesamolie sammen med ingefær og hvidløg.
- Tilsæt fiskesauce, soja og bouillon. Lad suppe simre under låg i 30 min.
- Skær spidskålen i strimler.
- Kog nudler med i suppen de sidste 5 min.
- Servér den varme suppe og drys med ekstra spidskål, mynte, koriander, bønnespirer og limesaft efter behag.
- Prøv også rispapirruller med efterårsgrønt