Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter

Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter

Lækker nudelsuppe med oksekød, kål og masser af krydderier.

Nudelsuppe med oksekød, kål og krydderurter til 4 personer

Total:40 minutter

Ingredienser

  • 400 g oksekød i strimler
  • 2 spsk sesamolie (eller alm. olie)
  • 1 spsk frisk ingefær, revet
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk fiskesauce
  • 2 spsk soja
  • 1 liter bouillon
  • en håndfuld spidskål + ekstra til servering
  • 75 g risnudler
  • 2 spsk mynte
  • 2 spsk friske koriander
  • 60 g bønnespirer
  • 1 lime, saften heraf.

Sådan laver du nudelsuppe:

  1. Brun kød let af i sesamolie sammen med ingefær og hvidløg.
  2. Tilsæt fiskesauce, soja og bouillon. Lad suppe simre under låg i 30 min.
  3. Skær spidskålen i strimler.
  4. Kog nudler med i suppen de sidste 5 min.
  5. Servér den varme suppe og drys med ekstra spidskål, mynte, koriander, bønnespirer og limesaft efter behag.
  6. Prøv også rispapirruller med efterårsgrønt