Blomsterbergs brownies
Små lækre delikate brownies.
Kage til 10-15 personer
Ingredienser
- Mette Blomsterbergs brownies
- 140 g god mørk chokolade 70%, gerne Valrhona Guanaja
- 80 g smør
- 80 g sukker
- 3 æg str. M
- 50 g hvedemel, sigtet
- 80 g valnøddekerner, grofthakkede
- 25 g usaltede pistaciekerner, hele.
Sådan laver du Mette Blomsterbergs brownies
- Chokoladen hakkes fint og smeltes sammen med smørret ved meget svag varme.
- Sukker og æg piskes til tyk æggesnaps med en håndmikser, og vend den og chokoladeblandingen forsigtigt sammen til en ensartet dej.
- Rør til sidst sigtet hvedemel og begge slags nødder forsigtigt i dejen.
- For en form, ca. 15x25 cm, med bagepapir på både bund og sider. Fordel dejen heri, og lad den hvile ½ time, inden den bages ved 170 grader 30-35 minutter.
- Afkøles og udskæres i passende stykker.