Sådan laver du den perfekte lammekølle
Denne lammekølle er perfekt, fordi kødet bliver ekstra lækkert og saftigt, når du steger det ved lav temperatur størstedelen af tiden.
Lammekølle til 4 personer
Total:3 timer
Ingredienser
- Opskriften indeholder sponsorerede links
- 1 lammekølle på 2,2 kg – uden nøgleben
- 1 ½ tsk salt
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 2 spsk olivenolie
- 2 kviste rosmarin
- Tilbehør: Flødekartofler, Sunde salater, Mynte
Servér din lammekølle med sovs
Servér lam og lammekølle hele året
7 lækre opskrifter på lammekølle
-
Sådan laver du den perfekte lammekølle
-
Lammekølle med citrontimian og perleotto med butternut
-
Lammekølle med krydderurter, grov tzatziki og bagte tomater
-
Lammekølle med gremolata
-
Lammekølle med blommetomater, marineret i honning, rosmarin og hvidløg
-
Marineret lammekølle med dukkah-yoghurt
-
Opskrift på lammekølle
Fire nemme retter: Alt i ét fad
Sund simremad til de kolde aftener
Her er påskens fineste lagkager
PRØV OGSÅ:Påskekage med kokos og citron