Fiskefrikadeller med tomat og dild
En favorit til børnene
4
Total:40 minutter
Ingredienser
- 1,2 kg nye kartofler
- 600 g færdig fiskefars
- 500 g tomater
- 1 lille bundt dild
- 6 forårsløg
- 1/2 dl olivenolie
- 20 g smør.
Sådan laver du fiskefrikadeller:
- Skrub kartoflerne, og bring dem i kog i en gryde med vand. Kog kartoflerne helt møre, ca. 15 min. Hæld vandet fra på nær en lille bundsjat.
- Form fiskefarsen til frikadeller, og steg dem gyldne i smeltet smør, ca. 6 min. på hver side.
- Skær tomater og dild groft ud. Skær forårsløgene i ringe. Mos det hele sammen med de kogte kartofler og olivenolie med et piskeris. Sæt gryden tilbage på komfuret og lun kartoffelmosen igennem.
- Servér fiskefrikadeller og kartoffelmos med friske tomater og dild på toppen.
- Prøv også stegte, grønne tomater