Skøn sommercrumble med nektariner, jordbær & hindbær
Nemt og lækkert - en skøn crumble med jordbær, hindbær og nektariner. Servér den lækre crumble med flødeskum, cremefraiche eller en iskold kugle vaniljeis på toppen.
Crumble til 6-8 personer
Total:50 minutter
Ingredienser
- 500 g jordbær
- 200 g hindbær
- 2 ferskner eller nektariner
- 2 spsk sukker
- Crumbledej:
- 120 g smuttede mandler
- 60 g hvedemel
- 60 g speltflager eller grovvalsede havregryn
- 120 g sukker
- 120 g smør
- Tilbehør: is, cremefraiche eller flødeskum
Sådan laver du sommercrumble
- Tænd ovnen på 180 grader. Skyl, nip og rens bærrene. Halver ferskenerne, og skær dem i tern.
- Vend bær med ferskener og sukker, og fordel dem i et smurt ovnfast fad.
- Crumbledej: Hak mandlerne groft. Vend dem med hvedemel, speltflager og sukker. Smuldr smørret heri. Fordel dejen over bærrene.
- Bag kagen i midten af ovnen i ca. 30 minutter, til den er gylden og sprød.
- Server lun med vaniljeis, cremefraiche eller flødeskum.
10 lækre crumbles
-
Blomme crumble med hasselnødder
-
Pære-hindbær-crumble med mandler
-
Æble-brombær-crumble
-
Skøn crumble med blommer, pærer & makroner
-
Crumblecake med solbær og hindbær
-
Nem rabarbercrumble med marcipan
-
Æblecrumble med vanilje
-
Nem dessert: Frugtcrumble med flødeskum
-
Blommecrumble
-
Nem crumble med kokos & blomme