Spis asparges - morgen, middag og aften
Ja, du læste rigtigt. For lige nu bugner vores marker med lækre sprøde hvide og grønne stængler, og så er det om at få dem på bordet, inden sæsonen pludseligt er forbi
Ja, du læste rigtigt. For lige nu bugner vores marker med lækre sprøde hvide og grønne stængler, og så er det om at få dem på bordet, inden sæsonen pludseligt er forbi. Alle opskrifter er til 4 personer.
Til morgen:
Frittata med asparges, røget laks og krydret yoghurt
Til frokost:
Asparges- og fennikelsalat med sauce vinaigrette
Til hverdag:
Grov fiskesuppe med nye kartofler og asparges
Til fest:
Dampede hvide asparges med sauce mousseline og rejer
Annonse
Til et glas hvidvin på terrassen:
Grillstegte asparges med sprød skinke
SE OGSÅ: Nem gæstemad - 3 klassiske stege