Sprød, grøn og nem forårsmad med få ingredienser

Sprød, grøn og nem forårsmad med få ingredienser

Kokken Pernille Skjødt er gået i køkkenet og viser, hvordan du med et godt basislager kun behøver få ingredienser for at få lækre, velsmagende retter. Ingredienser markeret med * er dem, du skal købe. Tjek dit basislager, før du går i gang.

Ærtesuppe med sprøde fetabrød

Her er aftensmaden både nemt og hurtigt klaret. Få opskriften her.



Blomkålssalat med bacon, skalotteløg, chili og citron

Denne simple salat ser ikke ud af så meget – men smag-en er i top, sprødt, krydret, salt og lækkert. Få opskriften her.



Marinerede kyllingespyd med couscous-salat

Tilsæt et strejf af Mellemøsten til din aftensmad. Det kræver mindre, end du tror. Få opskriften her.



Steak med persille-smør og rodfrugtsalat

En god bøf og lidt tilbehør – hvad mere vil du have? Få opskriften her.



Sprød fisk med raita med æble, løg og agurk

En superhurtig ret, hvor velsmag og enkelhed går op i et. Få opskriften her.



Pavlova med chokolade, mandler og hindbærpure

Pavlova er en perfekt gæstedessert, da den kan laves dagen inden, så du blot skal piske flødeskum og komme hindbærpure på før servering. Få opskriften her.





Tjek dit basislager

Opskrifterne forudsætter, at du har lidt forskelligt i dit køkken. Tjek derfor om du har:

- olivenolie til dressinger

- olie til stegning

- salt, peber og sukker

- eddike, f.eks. æbleeddike

- smør

- citron

- løg, f.eks. skalotteløg og rødløg

- hvidløg

- diverse krydderier og blandinger:

ras el hanout (som kan udskiftes med f.eks. tandoori masala eller anden god krydderi-

blanding, karry og paprika etc.

PRØV OGSÅ: Weekendmad med nordisk inspiration

PRØV OGSÅ: LCHF: Sunde retter med fedt og smag

PRØV OGSÅ: Sund og grøn gæstemiddag på budget