Steak med misosauce
Næringsindhold
- Energi pr. person:684 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:26 %
- Kulhydrat:46 %
4
Ingredienser
- 4 dl ris
- 50 g miso pasta
- 1 dl vand
- 1 dl teriyaki
- 1 tsk honning
- 500 g shitakesvampe
- 1 spsk mørk ristet sesamolie
- 2 spsk vindruekerneolie
- 4 bøffer af tykstegsfilet, 500 g
- salt, peber
- frisk koriander
- 2 spsk sesamfrø.
Sådan gør du
- Kog risene i letsaltet vand som anvist.
- Bring miso, vand, teriyaki og honning i kog, smag til med ekstra miso og honning.
- Steg svampene i sesamolie og 1 spsk vindruekerneolie 4-5 minutter og krydr med salt og peber.
- Steg bøfferne på en varm pande ca. 3 minutter på hver side i resten af olien og krydr med salt og peber.
- Servér bøffen med stegte svampe og koriander, misosauce samt ris drysset med sesam.