Opskrift på steak med misosauce

Steak med misosauce

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    684 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    26 %
  • Kulhydrat:
    46 %

4

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 50 g miso pasta
  • 1 dl vand
  • 1 dl teriyaki
  • 1 tsk honning
  • 500 g shitakesvampe
  • 1 spsk mørk ristet sesamolie
  • 2 spsk vindruekerneolie
  • 4 bøffer af tykstegsfilet, 500 g
  • salt, peber
  • frisk koriander
  • 2 spsk sesamfrø.

Sådan gør du

  1. Kog risene i letsaltet vand som anvist.
  2. Bring miso, vand, teriyaki og honning i kog, smag til med ekstra miso og honning.
  3. Steg svampene i sesamolie og 1 spsk vindruekerneolie 4-5 minutter og krydr med salt og peber.
  4. Steg bøfferne på en varm pande ca. 3 minutter på hver side i resten af olien og krydr med salt og peber.
  5. Servér bøffen med stegte svampe og koriander, misosauce samt ris drysset med sesam.