Stegt fisk med ingefær-broccoli, ris og soja
Lynhurtig og sund hverdagsmad.
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 400 g broccoli
- 2-3 fed hvidløg
- 50 g ingefær
- 2 spsk vindruekerneolie
- 2-3 spsk sojasauce
- 1 lime, saften heraf
- 400-500 g rødfisk i filet eller torsk/laks
- 1 spsk olivenolie
- salt
- sort peber.
- Tilbehør:
- kogte jasminris
- soja
- lime.
Sådan laver du stegt fisk med ingefær-broccoli
- Rens broccoliet og skær det i mindre stykker. Snit hvidløg fint og skær ingefær i tynde strimler. Brun hvidløget af i olie i en wok eller pande, tilsæt broccoli og ingefær og lad det stege med i ca. 3-4 min.
- Tilsæt soja og lime saft.
- Steg fisken af på en varm pande i olivenolie og krydder med salt og peber i ca. 2 min på hver side.
- Anret fisken sammen med ris og broccoli og server med ekstra soja og lime.
- TIP Andre fisk og kåltyper kan fint bruges til denne ret.
- Prøv også bagt ricottaost med spinat