Opskrift på stegt fisk med ingefær-broccoli, ris og soja

Stegt fisk med ingefær-broccoli, ris og soja

Lynhurtig og sund hverdagsmad.

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 400 g broccoli
  • 2-3 fed hvidløg
  • 50 g ingefær
  • 2 spsk vindruekerneolie
  • 2-3 spsk sojasauce
  • 1 lime, saften heraf
  • 400-500 g rødfisk i filet eller torsk/laks
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber.
  • Tilbehør:
  • kogte jasminris
  • soja
  • lime.

Sådan laver du stegt fisk med ingefær-broccoli

  1. Rens broccoliet og skær det i mindre stykker. Snit hvidløg fint og skær ingefær i tynde strimler. Brun hvidløget af i olie i en wok eller pande, tilsæt broccoli og ingefær og lad det stege med i ca. 3-4 min.
  2. Tilsæt soja og lime saft.
  3. Steg fisken af på en varm pande i olivenolie og krydder med salt og peber i ca. 2 min på hver side.
  4. Anret fisken sammen med ris og broccoli og server med ekstra soja og lime.
  5. TIP Andre fisk og kåltyper kan fint bruges til denne ret.
  6. Prøv også bagt ricottaost med spinat