Opskrift på wok med stegt okse og savoykål

Wok med stegt okse og savoykål

En wokret der mætter rigtigt godt med stegt okse og savoykål.

4

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 spsk olie
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 rød chili
  • ½ savoykål
  • 4 spsk soja
  • 4 æg
  • 1 bundt thai-basilikum
  • tilbehør: basmati ris

Sådan laver du wokretten

  1. 1. Hak hvidløget fint og skær løget i strimler. Hak chilien. Varm en wok med olien og brun oksekødet grundigt. Når der ikke er noget væske i bunden af wokken, tilsættes løg, hvidløg og chili. Lad det stege med et par minutter.
  2. 2. Snit kålen i strimler og kom det i wokken sammen med soja. Vend det godt sammen og lad det stege i 3-4 minutter. Kålen skal stadig være sprød.
  3. 3. Lav imens fire spejlæg. Hak basilikummen groft og vend det i retten. Anret wokretten med spejlæg over og med ris som tilbehør.

Tip

Thai-basilikum er mere pebret og lakridsagtigt i smagen end almindelig basilikum. Det kan købes i asiatiske specialbutikker og større supermarkeder.