Wok med stegt okse og savoykål
En wokret der mætter rigtigt godt med stegt okse og savoykål.
4
Total:25 minutter
Ingredienser
- 1 fed hvidløg
- 1 løg
- 1 spsk olie
- 500 g hakket oksekød
- 1 rød chili
- ½ savoykål
- 4 spsk soja
- 4 æg
- 1 bundt thai-basilikum
- tilbehør: basmati ris
Sådan laver du wokretten
- 1. Hak hvidløget fint og skær løget i strimler. Hak chilien. Varm en wok med olien og brun oksekødet grundigt. Når der ikke er noget væske i bunden af wokken, tilsættes løg, hvidløg og chili. Lad det stege med et par minutter.
- 2. Snit kålen i strimler og kom det i wokken sammen med soja. Vend det godt sammen og lad det stege i 3-4 minutter. Kålen skal stadig være sprød.
- 3. Lav imens fire spejlæg. Hak basilikummen groft og vend det i retten. Anret wokretten med spejlæg over og med ris som tilbehør.