Wokstegt oksekød med broccoli, nudler og cashewnødder

Wokstegt oksekød med broccoli, nudler og cashewnødder

4 personer

Ingredienser

  • 400 g oksefilet i strimler
  • Marinade:
  • 3 spsk. østerssauce
  • 2 spsk. ingefær
  • 1 lille fed finthakket hvidløg
  • 2 spsk. limesaft eller citronsaft
  • 1 spsk. olie til stegning
  • Desuden:
  • 500 g broccolibuketter
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 spsk. olie
  • Pynt: 4 spsk. cashewnødder
  • Tilbehør:
  • løse ris

  1. Bland ingredienserne til marinaden, og kom kødetheri. Lad det trække i marinaden 5 min. Varm en wokop med 1 spsk. olie, og komkødet i. Steg kødet 3-4 min.,hvor du hele tiden venderrundt i det.
  2. Tag kødet op. Tør wokkenaf. Kom 1 spsk. olie i. Kombroccolibuketter og strimler af peberfrugt i wokken,og steg dem 3-4 min. Komkødet tilbage, og varm dethele kort igennem. Pynt medcashewnødder.