Wokstegt oksekød med broccoli, nudler og cashewnødder
4 personer
Ingredienser
- 400 g oksefilet i strimler
- Marinade:
- 3 spsk. østerssauce
- 2 spsk. ingefær
- 1 lille fed finthakket hvidløg
- 2 spsk. limesaft eller citronsaft
- 1 spsk. olie til stegning
- Desuden:
- 500 g broccolibuketter
- 1 rød peberfrugt
- 1 spsk. olie
- Pynt: 4 spsk. cashewnødder
- Tilbehør:
- løse ris
- Bland ingredienserne til marinaden, og kom kødetheri. Lad det trække i marinaden 5 min. Varm en wokop med 1 spsk. olie, og komkødet i. Steg kødet 3-4 min.,hvor du hele tiden venderrundt i det.
- Tag kødet op. Tør wokkenaf. Kom 1 spsk. olie i. Kombroccolibuketter og strimler af peberfrugt i wokken,og steg dem 3-4 min. Komkødet tilbage, og varm dethele kort igennem. Pynt medcashewnødder.