Bøf i svøb med feta, blomkål og guacamole
Næringsindhold
- Energi pr. person:450 Kcal
2
Ingredienser
- Bøffer
- 30 g feta (16 %), eks. Akadia, som kan købes i Føtex og Netto
- 200 g hakket oksekød max 10 % fedt
- 1 knsp karry
- 1 knsp salt og peber
- 40 g lufttørret skinke (4 skiver)
- 2 spsk olivenolie til stegning
- Guacamole
- 150 g skyr eller kvark
- 50 g hytteost
- 1 avocado
- 6 g rapsolie med citron
- lidt salt
- 1 tsk citronsaft
- evt. 1 fed hvidløg
Sådan laver du bøffen
- Mos fetaen ind i kødet sammen med karry, salt og peber. Form 4 bøffer, og rul skinken rundt om bøfferne. Steg dem på en pande i olivenolie ved svag varme, ca. 3-4 min på hver side. Vend dem løbende. Kom kvark, hytteost, avocado, rapsolie med citron, salt, citronsaft og presset hvidløg i en skål. Mos det med en stavblender. Damp blomkålen i kogende vand i ca. 3-4 minutter og server mens blomkålene er rygende varme.
- Tip:
- Hæld evt. lidt rapsolie med citron over bøfferne inden servering.