Opskrift på bøf med feta og guacamole

Bøf i svøb med feta, blomkål og guacamole

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal

2

Ingredienser

  • Bøffer
  • 30 g feta (16 %), eks. Akadia, som kan købes i Føtex og Netto
  • 200 g hakket oksekød max 10 % fedt
  • 1 knsp karry
  • 1 knsp salt og peber
  • 40 g lufttørret skinke (4 skiver)
  • 2 spsk olivenolie til stegning
  • Guacamole
  • 150 g skyr eller kvark
  • 50 g hytteost
  • 1 avocado
  • 6 g rapsolie med citron
  • lidt salt
  • 1 tsk citronsaft
  • evt. 1 fed hvidløg

Sådan laver du bøffen

  1. Mos fetaen ind i kødet sammen med karry, salt og peber. Form 4 bøffer, og rul skinken rundt om bøfferne. Steg dem på en pande i olivenolie ved svag varme, ca. 3-4 min på hver side. Vend dem løbende. Kom kvark, hytteost, avocado, rapsolie med citron, salt, citronsaft og presset hvidløg i en skål. Mos det med en stavblender. Damp blomkålen i kogende vand i ca. 3-4 minutter og server mens blomkålene er rygende varme.
  2. Tip:
  3. Hæld evt. lidt rapsolie med citron over bøfferne inden servering.