Grillet flanksteak-taco
Næringsindhold
- Energi pr. person:552 Kcal
- Fedt:21 %
- Protein:35 %
- Kulhydrat:44 %
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 600 g flank steak eller minut steak
- 1-2 tsk mexicansk krydderiblanding
- salt, peber
- 2 rødløg
- 2-3 tomater
- 1 avocado
- sprød salat
- 8 tortilla
- 1 dåse kidney bønner i saltlage
- 4 spsk græsk yoghurt 2%.
Sådan gør du
- Krydr kødet og steg det 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse, og hvor rødt du ønsker det.
- Skær rødløgene i tynde skiver og bland med lidt groft salt. Lad løgene trække 10 min., skyl saltet af og dup dem tørre.
- Hak tomaterne groft, skær avocadokødet i tern og bræk salaten i mindre stykker.
- Varm tortillaerne et par minutter i ovnen, til de er blevet en anelse sprøde.
- Hæld lagen fra kidneybønnerne og skyl dem i koldt vand.
- Skær kødet i skiver og fyld det i de sprøde tortilla sammen med salat, rødløg, bønner, tomat, avocado og græsk yoghurt. Server straks.