Opskrift på grillet flanksteak-taco

Grillet flanksteak-taco

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    552 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    35 %
  • Kulhydrat:
    44 %

4

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 600 g flank steak eller minut steak
  • 1-2 tsk mexicansk krydderiblanding
  • salt, peber
  • 2 rødløg
  • 2-3 tomater
  • 1 avocado
  • sprød salat
  • 8 tortilla
  • 1 dåse kidney bønner i saltlage
  • 4 spsk græsk yoghurt 2%.

Sådan gør du

  1. Krydr kødet og steg det 3-5 min. på hver side afhængig af tykkelse, og hvor rødt du ønsker det.
  2. Skær rødløgene i tynde skiver og bland med lidt groft salt. Lad løgene trække 10 min., skyl saltet af og dup dem tørre.
  3. Hak tomaterne groft, skær avocadokødet i tern og bræk salaten i mindre stykker.
  4. Varm tortillaerne et par minutter i ovnen, til de er blevet en anelse sprøde.
  5. Hæld lagen fra kidneybønnerne og skyl dem i koldt vand.
  6. Skær kødet i skiver og fyld det i de sprøde tortilla sammen med salat, rødløg, bønner, tomat, avocado og græsk yoghurt. Server straks.

TIP

Tacoen kan også laves med grillet kyllingekød skåret i strimler.