Opskrift på kotelet med abrikosfyld og 'broccolicouscous'

Kotelet med abrikosfyld og "broccolicouscous"

En nem hverdagsret, hvor broccolien erstatter de traditionelle cous-cousgryn.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal

2

Ingredienser

  • 2 svinekoteletter uden ben, 2½ cm tykke, ca. 300 gram
  • 4 tørrede abrikoser
  • 1 tsk friskrevet ingefær
  • salt og peber
  • 10 tandstikker
  • olivenolie til stegning.
  • Broccoli couscous:
  • 1 broccoli
  • 1 rødløg
  • 300 g fromage frais
  • 20 g dijonnaise
  • saften fra en lime
  • salt og peber
  • 1 knsp karry
  • 1 knsp stødt muskat
  • 200 g sherrytomater
  • 30 g mandler

Sådan laver du koteletter

  1. Skær en lomme på langs af koteletten. Hak abrikoserne groft og bland det med 2 tsk revet ingefær, salt og peber. Fordel fyldet i hver kotelet. Luk med en tandstikker eller kødnål. Krydr koteletterne med salt og peber.
  2. Kom hele broccoli, rødløg, fromage frais, dijonnaise, lidt salt og peber samt karry, muskat og lidt salt og peber i en foodprocessor og blend til en couscous lignende konsistens.
  3. Hak tomaterne til tern. Bland dem med couscousen. Rist mandlerne på en tør pande i ca. 3-4 min. Ryst undervejs. Lad mandlerne køle af og drys dem over couscousen, lige før servering.
  4. Steg koteletterne i olie på en pande ca. 4-6 min på hver side. Vend dem nogle gange.
  5. Anret koteletterne på to tallerkener sammen med broccoli-couscousen.