Kotelet med abrikosfyld og "broccolicouscous"
En nem hverdagsret, hvor broccolien erstatter de traditionelle cous-cousgryn.
Næringsindhold
- Energi pr. person:500 Kcal
2
Ingredienser
- 2 svinekoteletter uden ben, 2½ cm tykke, ca. 300 gram
- 4 tørrede abrikoser
- 1 tsk friskrevet ingefær
- salt og peber
- 10 tandstikker
- olivenolie til stegning.
- Broccoli couscous:
- 1 broccoli
- 1 rødløg
- 300 g fromage frais
- 20 g dijonnaise
- saften fra en lime
- salt og peber
- 1 knsp karry
- 1 knsp stødt muskat
- 200 g sherrytomater
- 30 g mandler
Sådan laver du koteletter
- Skær en lomme på langs af koteletten. Hak abrikoserne groft og bland det med 2 tsk revet ingefær, salt og peber. Fordel fyldet i hver kotelet. Luk med en tandstikker eller kødnål. Krydr koteletterne med salt og peber.
- Kom hele broccoli, rødløg, fromage frais, dijonnaise, lidt salt og peber samt karry, muskat og lidt salt og peber i en foodprocessor og blend til en couscous lignende konsistens.
- Hak tomaterne til tern. Bland dem med couscousen. Rist mandlerne på en tør pande i ca. 3-4 min. Ryst undervejs. Lad mandlerne køle af og drys dem over couscousen, lige før servering.
- Steg koteletterne i olie på en pande ca. 4-6 min på hver side. Vend dem nogle gange.
- Anret koteletterne på to tallerkener sammen med broccoli-couscousen.