Lækre krydderurtekrebinetter
Så bliver det vist ikke mere mormor! Krebinetter er ofte forbundet med fede, kedelige kødbomber, der ikke smager af det store. Men det kan være en dejlig oplevelse at spise krebinetter.Vælg ordenligt, magert kød, og spar ikke på krydderurterne.
Krebinetter til 4 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 6-800 g hakket svinekød
- salt
- 1 stor håndfuld kørvel
- 1 håndfuld løvstikke
- 2 håndfulde dild
- 2 små æg
- olivenolie
- Tilbehør:
- 2 dl vand
- salt
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk smør
- 400 g små gulerødder
- 2 bundter forårsløg
- lidt hakket dild
Sådan laver du krydderurtekrebinetter:
- 1. Rør svinekødet med salt, hakket kørvel, løvstikke og dild. Kom æg i, og form 8 små krebinetter. Steg dem i lidt olivenolie på en varm pande.
- 2. Kom imens vand, salt, olivenolie og smør på en dyb pande. Lad det koge op, og damp grøntsagerne i et par minutter. Vend hakket dild i lige inden servering.
- 3. Servér krebinetter og dampede grøntsager, gerne med lidt af lagen fra grøntsagerne.