Forårstarteletter med rejer, blomkål og citronsovs
Lækre tarteletter med fyld af rejer og blomkål - tarteletterne fyldes med en lækker citronsovs og pyntes med dild inden servering.
Tarteletter til 4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- ½ blomkålshoved
- 2 spsk. smør
- 2 spsk. hvedemel
- 3 dl blomkålsvand (eller grønsagsbouillon)
- 200 g cremefraiche (eller 2 dl piskefløde)
- 200 g rejer (pillede)
- 100 g fine grønne ærter
- ca. 1 spsk. citronsaft
- salt og friskkværnet peber
- 8 tarteletter
- Tilbehør:
- frisk dild
- citron
Sådan laver du tarteletter med rejer
- 1. Skær stokken fra blomkålen, og skær blomkålen ud i små fine buketter. Kog dem 3-4 min. i 3 dl letsaltet vand. Lad dem dryppe af. Gem kogevandet.
- 2. Smelt smørret, drys mel i, og lad det opsuge smørret. Tilsæt gradvist blomkålsvand, og kog i nogle minutter. Tilsæt cremefraiche.
- 3. Bland rejer, blomkål og ærter i sovsen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- 4. Kom fyldet i lune tarteletter, og drys med dild. Servér straks med citronbåde.
Her er påskens fineste lagkager
9 skønne hjemmelavede påskeæg
-
Lav dit eget påskeæg
-
Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
-
Påskeæg med hård og blød nougat
-
Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
-
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
-
Chokoladepåskeæg
-
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
-
Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
-
Chokoladeæg med irish coffee
PRØV OGSÅ:Gammeldags oksesteg