Mexikansk quesadilla-sandwich
Den grillede tortilla med ost er populær i Mexico – lav den selv og smag hvorfor.
4
Total:45 minutter
Ingredienser
- 1 aubergine
- 2 spsk olivenolie
- 2 mozzarellaoste i vand
- 4 tortillawraps, ca. 20 cm i diameter
- 100 g revet mozzarella/ost
- 50 g revet parmesan
- 1 dl fromage frais eller yoghurt naturel
- 50 g rucola.
- Basilikumsolie:
- ½ bundt basilikum
- 1 dl olivenolie
- 2 tsk hvidvinseddike
- salt
- sort peber
Sådan laver du mexikansk quesadilla
- Start med at blende alle ingredienser sammen til basilikumolien. Smag til med salt og peber.
- Skær auberginerne i skiver på 2 cm i tykkelsen. Steg dem af på en pande i olivenolie og kryd-der med salt og peber.
- Skær mozzarellaen i skiver og læg de 4 tortillas på et køkkenbord. Fordel auberginerne på den nederste del af tortillaen, læg derpå mozzarella i skiver og drys med revet mozzarella og parmesan.
- Luk tortillaerne sammen og grill dem på en grillpande eller steg dem på en almindelig pande i ca. 2-3 min på hver side. Anret de grillede tortillas med basilikums olie, fromage frais, rucola og lidt ekstra parmesan. Server med ris.
- Prøv også majskager med tigerrejer, cherrytomater og koriandersalat